maat.blog.sk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

A život ide ďalej...

2 a pol mesiaca....

Nezávažný flirt, ktorý sa zmenil vo vzťah. Nie rovno. Každý deň, si prechádza skúškami. Pre naše rozdielne povahy, pre naše city, pre nás samotných.

Posledný mesiac bolo všetko horšie. Bola som chorá a potom som začala premýšľať. O tom kam smerujeme, o tom čo vlastne chcem, o tom akého partnera chcem. Opať som nežila pre túto chvíľu. Opať som riešila zbytočnosti.

Posledné dva tri dni sú úžasné. Smejeme sa, máme sa radi. Prestala som myslieť na to čo bude. Na to čo sa stane ak sa pred nás postaví prekážka ktorú pre svoje tvrdohlavé povahy nebudeme vedieť prekonať.

Ale veď život ide ďalej, je to ako nekonečná cesta vlakom, kde na každej zastávke ľudia pristupujú a vystupujú. Život ide ďalej, a nám len zostáva žiť pre túto chvíľu, pre tých ktorí sú teraz s nami a pri nás. Veď nikdy nevieme či zajtra príde nový deň.

Men from my life | stály odkaz

Komentáre

  1. súhlas
    ...je mi to také blízke :) ...ten ustavičný pocit neistoty, neustále prekvapenia z nepoznaného, láskavosť spoznávania...krásne :)
    publikované: 09.12.2007 02:57:32 | autor: jazzine (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Ahojky
    Toto som si povedala aj ja žiť pre túto chvíľu. S priateľom to máme ťažké. Okolie nám stále ubližuje ale my sme stále silnejší. Niekedy som uvažovala, či to má vôbec zmysel či to vydrží. Ale uvedomila som si, že keď nášmu vzťahu nedám šancu tak sa to ani nikdy nedozviem. Včera sme prežili krásny romantický večer a boli sme úprimne šťastní, lebo sme žili pre ten okamih... Držím pršteky pa
    publikované: 09.12.2007 08:43:39 | autor: srdiecko (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014