maat.blog.sk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

To čo je v nás....

Vždy keď mi bolo smutno, vždy keď som sa s niekým o niečo chcela podeliť, vždy keď som potrebovala dostať svoje myšlienky na papier.....bol tu blog.

Posledné dni, možno aj týždne nič nevnímam. Život kolo mňa uteká, preteká mi pomedzi prsty a ja s tým nič nemožem spraviť. Je niečo vyššie ako to čo chcem, ako to čo potrebujem.....to čo musím.

Škola, práca, skúšky, vzťahy....a žiaden čas. Prestala som vnímať dátumy, hodiny, ani neviem kedy som posledne spala viac ako 7 hodín. Potrebovala by som sa zbaliť a odísť. Potrebovala by som svoju "Oma" na to aby som sa jej vyspovedala, aby som s ňou prebrala čo ma trápi a čo mám robiť.

Chcela by som sa zastaviť a obzrieť sa, zastaviť sa a nazrieť do svojho vnútra....Ak sa nestane zázrak zastavím sa až v júni. A to už možno bude neskoro. Možno to už nebudem ja, možno to už nebude to dievča, ktoré chcelo zmeniť svet.

My life without me | stály odkaz

Komentáre

  1. Ale no tak...
    Veď aj teraz si sa zastavila. Rob to čoraz častejšie. Pokús sa vyskladať si z takýchto malých útržkov niečo k čomu sa budeš môcť vždy vrátiť. Zrejme žiješ rýchlym tempom, ideš si za svojim cieľom... tak sa snaž, aby si tú cestu zvládla čo najlepšie... Neboj sa, až takú kozmickú rýchlosť si asi nenabrala, že si sa nedostala k odpočívadlu...
    Všetko bude tak ako si to "vyskladáš" Ty sama. Držím Ti palce.
    publikované: 28.02.2008 22:05:49 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Že by si sa nedostala...
    k odpočívadlu ... malo byť.
    publikované: 28.02.2008 22:07:35 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014