maat.blog.sk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Virtuálna realita

Mnohí z vás to poznajú. Sadnú k počítaču a začína sa nový život.

Pri dnešnom výbere chatovacích fór, može byť človek kýmkoľvek, kdekoľvek. Može mať kopec mien, identít. Má svoj svet, i keď nie celkom reálny, má svojich priateľov, ktorým sa dá ľahšie zveriť s problémami, so svojim životom. No niektorí si takto vytvárajú nielen kamarátske vzťahy, ale aj vzťahy "milenecke" alebo "partnerské" a píšu o láske, ktorú venujú možno niekomu, kto ani neexistuje, kto je len výplodom fantázie, niekoho, kto sa chce pobaviť.

Mnohým sa už nechce chodiť na početné stretnutia na kávu s neznámymi v nádeji, že medzi toľkými ľuďmi nájdu toho pravého alebo tú pravú. Niektorí sú už tak otrávení alebo aj sklamaní, že sa uspokoja s virtualnou realitov, v ktorej majú všetko, kamarátov, lásku, vzťah....

Vyhovuje im byť niekým iným ako v skutočnosti sú. Na chate možu povedať čo chcú, spraviť mnohé veci bez ostychu nad tým, aké  budú mať ich činy následky. A keď majú dost kliknú jednoducho na "Odhlásiť sa" a vypnú počítač.

A ráno sú z nich opať tí uhladení ľudia, ktorí žijú  svoje "obyčajné" životy...


Vzťahy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014