maat.blog.sk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vlasné rozhodnutia...

Keď je človek maličký rozhodujú o ňom iný. Čo si dnes oblečie, čo bude jesť, čo spraví a čo robiť nemože. Postupom času preberá zodpovednosť za svoje rozhodnutie on sám, sám musí vedieť čo si má obliecť, sám musí vedieť čo može a nemože robiť.

Pociť zodpovednosti za svoje činny narastá s vekom, a raz sa človek zobudí a zrazu musí rozhodovať o každej maličkosti. Čo si dnes oblečie, čo bude jesť....

No zároveň musí rozhodnúť taktiež o tom kde a čo bude robiť, s kým sa bude stýkať, či ako si rozdeliť svoj čas tak aby stihol všetko čo má. Zrazu má v rukách plnú zodpovednosť za svoj život vo svojich rukách. Už nie je nik kto by mu rozkázal, čo a ako má urobiť. Je síce veľa ľudí, ktorí mu možu poradiť ale nič viac.

Keď je človek maličký chce o sebe rozhodovať sám, no keď vyrastie, niekedy by chcel svoje rozhodnutia posunúť niekomu, kto by o nich rozhodol. No už to zostáva len na ňom.


Life | stály odkaz

Komentáre

  1. Tak
    to už v živote chodi. Ked chodim do školy,chcem pracovať a keď pracujem,chcem nazpať do školy.
    publikované: 08.05.2007 11:14:29 | autor: Vychodnarskarecesia (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014