maat.blog.sk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zmeniť sa?!

Je to len jeden deň a už mi chýbaš. Keď zatvorím oči vynáraš sa mi ako v sne....Vidím Ťa ako sme sa včera na seba pozerali, rozprávali sa a smiali....a snažím sa v tom nájsť nejakú odpoveď.

Týždeň, áno presne týždeň musím bez teba vydržať, bez toho aby som ti písala či žiadala od tvojho brata tvoje icq.

Bude to divné byť zrazu bez teba, keď sme spolu posledný mesiac trávili skoro každý deň na obede v menze, pozerali sa na seba, usmievali sa a rozprávali sa. Možno som mala poslúchnuť tých čo mi radili aby som ti to povedala...Možno ...a možno na to ešte neprišiel ten pravý čas.

Chýbaš mi, no i tak by som nebola kvoli tebe zmeniť svoj "bohémsky" život, nevedela by som sa vzdať chlapov, ktorí sú kolo mňa, stretávaní sa s ľudmi s inou orientáciou...Nevedela by som byť zrazu tým človekom, ktorým som bola pred pár rokmi....

Zmenila som svoj život kvoli inému...začala som žiť i keď podľa jeho názoru nie dostatočne. Pohybujem sa vždy medzi dvoma svetmi, dufala som, že bude možný kompromis, ale postupom času zistujem, že nie je.....


Men from my life | stály odkaz

Komentáre

  1. aj ja
    sa menim
    publikované: 30.06.2007 11:28:24 | autor: fhole (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. veľká kopa väčšiu žiada
    niekedy aj ja mám pocit, že som sa kvôli nemu tak veľmi zmenila a jemu je stále málo, ale veľká kopa väčšiu žiada...
    publikované: 01.07.2007 16:39:57 | autor: v7kraska (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014