maat.blog.sk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ja, ja a len ja...

Áno všetky alebo aspoň večšina týchto  blogov je o mne...

Dnes to však bude osobnejšie, intímnejšie....

Mám 21 rokov a som sama...Prečo? Už ani neviem, posledný priateľ odišiel a ďalší sa už nenašiel...možno len ak nejake lásky na pár dní alebo záležitosti na jednu noc. Áno presne tak vyzeral moj posledný rok života.

Vždy s každou novou nádejov na vzťah prichádzalo nasledovné sklamanie z neúspechu a ja som si povedala, že o to v podstate nestojím, zrazu som rezignovala a radšej sa obrnila, pustila do práce a nevpúštala do svojho sveta nikoho, lebo každá nová známosť mi priniesla len sklamanie.

Chlapov v mojom živote je veľa, možno viac ako by malo, lenže stále prichádzajú a odchádzajú, nik sa nezastaví, nik tu nie je na dlhšie.

Ako mi bolo povedané, je to kvoli mojim kilám navyše. To, že nevyzerám ako modelka ale ako ženská s nadváhov. Áno to som ja...ale nie som jediná. Je nám príliš veľa.

Tak prečo si to zrazu tak strašne pripúšťam k srdcu? 


My life without me | stály odkaz

Komentáre

  1. ach vy zeny :)
    mne ide hlavne o vnutro, ale samozrejme ze musi byt aj nejaka ta sympatia :)
    publikované: 06.07.2007 13:55:31 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  2. To su zbludilci!
    Nerev pre takych. Nešna moda vypadac jak deska ani cici ani rici, jak še u nas predklada definicia, ta to o ničom.
    Kila navecej to je o no. Naj vidzime že daco idze po draže.
    A kolega do života še najdze,nebuj.
    publikované: 06.07.2007 14:01:15 | autor: Vychodnarskarecesia (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Ono to nie je len o tom...
    Moja, keby išlo o výzor, tiež si asi nikoho v živote nenajdem...patrím tiež do skupiny "nie práve modelka". Ale uz som sa naucila, že to naozaj nie je o vzhľade...ale chce to trpezlivosť, a čo-to si odtrpieť... Viem, vyhliadky nič moc...ale neboj, bude lepšie...
    publikované: 06.07.2007 14:56:46 | autor: kiwka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. kila navyse?
    ak je chlap normalny tak sa na to nebude divat ako na negativum. hlavne je, aby ste si rozumeli. nemaj obavy, najdes takeho, lahko sa to mozno vravi, ale uvidis, pride to tak necakane a mozno aj v sialenu chvilu kedy sa budes citis ako troska, ze ta to prekvapi. a prave v tej chvili budes sama sebou a to ho zaujme.
    publikované: 06.07.2007 14:59:56 | autor: svetluska (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. ahoj sestra ;)
    ach tie naše kilečká :))) dnes som veľmi slabá, prežila som trošku smútku, pretože sa schyľuje k svadbe hm a moje kilečká navyše tam pôjdu so mnou ;) takže sa drž a váž si samú seba, občas na to zabúdam, a preto som často smutná...teš sa zo života, je to nákazlivé a aj príťažlivé, dokonca aj pri bacuľkách (hovorím z vlastnej skúsenosti xi), si mladučká a celý život máš pred sebou, tak hlavu hore a úsmev ;)
    publikované: 06.07.2007 15:35:09 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014