maat.blog.sk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Padla som a ...

...bojim sa vstat

Ako malá som sa strašne chcela vyrovnat bratovi...Do čoho sa pustil, v tom mal úspech,šťastie alebo si to nazvyte ako chcete....Proste on bol vždy ten naj.

A ja? Ja som v očiach mnohých bola len dievčatko, ktoré,keď vyrastie jeho miesto bude v kuchyni...a poniektorí si to myslia do dnes. Tento rok som chcela dosiahnuť viac...mať v indexe samé jednotky...ale zrazu sú tam aj dvojky. Ja viem čo si asi mnohí z vás pomyslia...Také malichernosti.Áno dávam vám za pravdu...ale keď sa chce niekto niekomu vyrovnať, niekoho prekonať nepozerá sa na to, čo si myslia iný....

Niekto by mi povedal, že som ho prekonala, v mnohých veciach....No mne to nestačí...a tak padám a vstávam...a opať spadnem.

Možno sa už ani tak nebojím, že sklamem iných, ako to, že sklamem seba.


My life without me | stály odkaz

Komentáre

  1. A naozaj si to potrebujes dokazat takto?
    Ak Ti to neprinasa ulavu, nenahanaj sa zbytocne. Nesnaz sa predbehnut brata v niecom, v com je naozaj dobry, ale najdi si nieco, co brat mozno ani niekdy neskusal a v com si prirodzene dobra Ty. Zivot nie je o tom, ze vyhras, ale o tom, ci budes stastna.
    publikované: 17.07.2007 12:15:04 | autor: prevazneneskodna (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014