maat.blog.sk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Konce sú začiatkami

Niečo sa končí, niečo sa ale zároveň začína. Končia vzťahy, životy, preto aby začali nové vzťahy nové životy. Končia školy, zamestnania ľudí aby začalo niečo nové. Nové etapy, nové skúsenosti.
Všetko by bolo tak krásne, zažívať niečo nové, spoznávať nových ľudí...ale častokrát je to to spojené so stratou. Priateľa či priateľky, kamaráta či kamarátky, kolegov, ľudí na ktorých ste sa tešili každý deň, osôb, ktoré už nikdy v živote neuvidíme.
Zostávajú prázdne miesta, miesta, ktoré je potrebné zaplniť. Lenže nie všetky miesta sa dajú zaplniť.
Cítim samotu, prázdnotu. Za všetky bytosti, ktorých som stratila a ktorých miesta zostali prázdne, ktoré sa už nikdy nezaplnia. Zostávajú len spomienky a niekedy úsmev či žiaľ, ktorý nikto nepochopí.

My life without me | stály odkaz

Komentáre

  1. Cas
    sa jednoducho neda vratit, A je prirodzene, ze ludia prichadzaju a odchadzaju a ostavaju v nas len ako spomienky, Aj to len na urcitu dobu. Nie je spravne zit v spomienka, smrdi to istym druhom masochyzmu. Jednoducho sa treba vyrovnat so skutocnostou, nech uz je akakolvek. Viem, ze to nie je jednoduche. A ze to chce cas. A najhorsie je zrejme obdobie, ked o niekoho o nieco prideme a nevieme, co bude nasledovat potom. Akesi vzducho zivoto prazdno. Vakuum emocii, vakuum zivota. Drzim palce, a vedz, ze nech sa citis akokolvek sama, nie si sama. len o tom nevies.
    publikované: 17.11.2008 17:19:37 | autor: barka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014