maat.blog.sk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nové začiatky

Keď  začnem niekomu rozprávať o svojom živote sú všetci nadšení.

V 17tich rok strávený v nemecku a od 19ky študium na VŠ v Prahe. Nik si však neuvedomuje, že som sa pri každom stahovaní, pri každej zmene školy či prostredia musela vzdať mnohých vecí. Kam som prišla začínala som od nuly. Nové začiatky, nové skúsenosti, noví ľudia....

Zprvu si treba zvykať na nové prostredie a keď si už človek zvykne zrazu sa jeho životná cesta začne uberať iným smerom a on sa ocitá na uplne novom mieste, s novými ľuďmi s novými skúsenosťami a podmienkami.

Keď mi pred pár týždňami brat vyčítal prečo sa snažím dostať sa medzi jeho kamošov a chodiť s nimi do kina či inde, nevedela som odpoveď.  Vyčítal mi, že mám málo svojich kamarátov a preto ho stále vyvolávam von. No on má svojich kamarátov, ktorých pravdaže pozná uz od ZDŠ alebo gymnázia.

Každý moj nový začiatok bol od nuly. Vždy som si musela vybudovať nejaké to zázemie okruh ľudí....no to chce čas, veľa času. Teraz ho budujem tu v Prahe a i keď ma láka opať niekam odísť nemám silu začat opať od nuly niekde inde....


Life | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014