maat.blog.sk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Hradby v nás

Je zvláštne ako si začne človek kolo seba začať stavať hradby.

Častokrát však tie hradby nie sú kolo nás ale  v našom srdci. Aj ja ich tam mám. Do vnútra len tak niekoho nepúšťam. Niekedy ani tých s ktorými som každý deň.

Ako plynie čas uzatváram sa čoraz viac, stretávam ľudí a zoznamujem sa, strácam ľudí a idem ďalej, všetko ide ďalej ako keby na jednom či dvoch známych z mojej minulosti záležalo.

Pred chvíľou mi mamina vyčítala, že sa k bratovej priateľke správam odmerane. Zato, že ona jej priam zobe z ruky ja som iná. Uzavrela som sa a ľudí čo poznám pár dní pár mesiacov, ktorých stretávam sporadicky raz za určité obdobie beriem na vedomie ale púšťať si ich tak blízko k telu?

Už pár krát som to spravila a popálila sa, možno že sa chystá ďalšie spálenie ako teda si mám  pustiť mne úplne cudziu osobu tak blízko?

Life | stály odkaz

Komentáre

  1. poznam to
    velmi dobre, vela moznosti nemas - iba dve - ostanes uzavreta a mozno tak minies ludi, s ktorymi by Ti mohlo byt nadherne, alebo ich pustis k sebe blizsie a opat su dve moznosti - bude Ti s nimi nadherne, alebo ta sklamu, ci inak ublizia...ale o tom je nas zivot...
    i ja mam momentalne hradby a riadne vysoke. Priatelov mam vela, ale blizkeho nie a nedokazem nikoho pustit cez padaci most, aspon ty to skus:)
    publikované: 29.12.2007 11:33:24 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014